محتوای مقاله ی برندینگ بر اساس آرکتایپ شوخ یا ژستر
جهت مطالعه این مقاله نیاز به 2 دقیقه دارید

دلقک ها یا ژستر ها در لحظه زندگی میکنند و فقط از آن لذت میبرد. بزرگترین ترس آنها کسل کننده بودن است. یک برند مشمول آرکتایپ جستر تمایل دارد با ایجاد تصور زندگی در حیات وحش و استفاده از تصاویر خشن بینندگان را دست بیاندازد و طنازی کند و سپس با استفاده از عواطف لطیف توجه آنها را جلب نماید. تجارت همراه با آرکتایپ جستر کاری هوشمندانه است آنها موفقیت خود را با پیدا کردن مسیری در سیلی از تفکرات اصلی و جانبی رقم میزنند و همچنین از اینکه کل تیم از مسیر موفقیت لذت میبرد اطمینان حاصل میکنند. این آرکتایپ به مردم این انگیزه را القا میکند که ارزش بازی کردن را در یابند و اجازه برقراری ارتباط با کودک درون خود را بدهند و از آزادی و بی احتیاطی، متوسل نشدن به قوانین و راحتی و آسایش آن لذت ببرند.

بدترین اتفاق ممکن برای یک برند جستر این است که یک دادخواست تلخ را در آغوش بگیرید و یا به عنوان سختگیر یا کسل کننده تلقی شود. در بررسی جوانب مثبت این آرکتایپ می توان به آزادی و متفاوت بودن آن اشاره کرد اما در مقابل، در بدترین حالت، از جوانب منفی آن بی عاطفگی و غیر مسئولیت پذیری است.

 

صفات اصلی و ارزش های آرکتایپ جستر

[su_list icon=”icon: chevron-circle-left” icon_color=”#540053″]

  • استراتژی: در لحظه زندگی کردن و زیاد جدی نبودن
  • صفات اصلی: بذله گو، بازیگوش، بیخیال، شاد، شوخ و احمق
  • بزرگترین ترس: کسل کننده بودن
  • شخصیت: کمدین، شوخ، احمق

[/su_list]

درباره برندی با آرکتایپ جستر

برندی با آرکتایپ جستر به دنبال حل مسئله نیست در واقع هدف او از سفر، لذت بردن از مسیر است. نتیجه به ندرت مد نظر جستر است. او بیشتر به دنبال شیطنت کردن است. این آرکتایپ به دنبال یادآوری برنامه ریزی برای آینده نیست اما توانایی تفکر خارج از چهارچوب را دارد و همین امر مشوق ایجاد ایده های نوآورانه می شود. با بررسی این آرکتایپ می توان گفت که جستر استاد هدایت سیل تفکرات، طرد کردن مفاهیم و خلق دیدگاه های تازه برای مردم و حتی برند های دیگر است.

برندی با آرکتایپ جستر سرگرمی را وعده میدهد

مشتریان جستر تبلیغات معمولی را بسیار خسته کننده می دانند و علاقه مند به دیدن چیزهای غیرعادی، عجیب و غریب و سرگرم کننده هستند. بازاریابی و تبلیغات جستر ممکن است غیرمتعارف، احمقانه و گاها افراط گونه باشد. در تبلیغات این آرکتایپ اغلب از رنگ های روشن و پر انرژی استفاده میشود.

 

برندها و شخصیت های زیر دارای آرکتایپ ژستر هستند

 

برای برندینگ بر اساس آرکتایپ ژستر ، رنگ های زیر را پیشنهاد می دهم

 

 

 

 

 

 

اگه از این مطلب خوشت اومد میتونی توی شبکه های اجتماعی به اشتراک بذاری
Facebook
Twitter
LinkedIn
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.