محتوای مقاله ی چهار راه برای برنامه ریزی بیزینس در سال 2020 و سال های متمادی بعد از آن
جهت مطالعه این مقاله نیاز به 4 دقیقه دارید

در یک بیزینس، برنامه ریزی برای آینده بسیار با اهمیت و به همان اندازه اهمیتش کاری دشوار است. برند سازی بیزینس و ساخت یک برند شخصی هر دو به یک پروسه طولانی مدت نیازمندند. آنچه که امروز در ساخت برند شما میتواند موثر و کارگشا باشد ممکن است فردا کاملا بی استفاده و به درد نخور تلقی شود. غیر ممکن است که بتوان اتفاقات سال آینده که ممکن است برند شما و یا سایر رقبا را تحت تاثیر قرار دهد پیش بینی کرد اما این بدان معنا نیست که نمی توان خود را برای مقابله با شرایط آماده کرد.

[lwptoc]

آمادگی برای اتفاقات پیش رو شامل تلاش برای ارزیابی و بررسی نیاز های شرکت، در هر دو بازه زمانی کوتاه و بلند مدت است. برنامه ریزیی فوری به معنای متعادل کردن بودجه ها، شناسایی بازار های هدف و پیش بینی تغییرات صنعت مورد فعالیت است. با این حال برای برنامه ریزی بلند مدت باید فکر های بزرگتری داشته باشید.

پیش بینی آنچکه در آینده اتفاق خواهد افتاد و چگونگی تاثیر آن بر کسب و کار شما،  امری دشوار است اما اگر به دنبال ایجاد یک کسب و کار پایدار هستید موارد زیر را با دقت بررسی کنید:

1: تفکری مقطع و زاویه دار داشته باشید:

بیشتر افراد سعی میکنند که تفکرات و پیش بینی هایشان را در امتداد یک مسیر متوالی هدایت کنند اما برخی دیگر گستره ای بزرگ تر و هدفمند را در نظر میگیرند. اینگونه تفکرات به راحتی به دست نمی آیند اما میتوانند کلیدی برای پیشرفت در آینده باشند.

پیدا کردن یک مشاور خارجی و یا یکی از خبره ترین مشاوران آینده نگر داخلی که درزمینه فعالیت شما مشغول است، میتواند امتداد و مسیر صحیح را به شما نشان دهند. همچنین داشتن تخصص لازم در بخشی که میخواهید بر روی آن سرمایه گذاری کنید میتواند قدرت زیادی را به برند شما ببخشد.

 

2:دیجیتالی شوید:

مطمئنا قبلا این جمله را شنیده اید که سیستم عامل های دیجیتال مسیر آینده را میسازند. اما این موضوع چگونه به شرکت شما مرتبط میشود؟ در واقع روز به روز شرکت های بیشتری دیجیتالی میشوند اما چه کار تازه ای را میتوان در این حوزه انجام داد که قبلا انجام نشده است؟

همانطور که همه میدانید بیش از هر زمان دیگری  فناوری ارتباط از راه دور در حال گسترش است. به گفته دو سوم از مدیران، ارتباط از راه دور باعث افزایش بهره وری کارمندان میشود. همچنین این نوع از ارتباط باعث صرفه جویی در زمان و مخارج رفت و آمد میشود. از طرف دیگر برگزاری کنفرانس های ویدیویی بسیار ساده تر می شود و امکان برقراری ارتباط،  بیشتر از هر زمان دیگری به وجود می آید.

نکته دیگر این است که دیجیتال، بستری کارآمد را در زمینه های حسابداری و بازاریابی به وجود می آورد. بنابراین با توجه به موارد ذکر شده چگونه میخواهید به آماده سازی شرکت خود بپردازید؟

 

3: سبز شوید:

اهمیت به محیط زیست فقط یک شعار نیست. امروزه  مصرف کنندگان به طور افزاینده ای به دنبال شرکت هایی هستند که پیام حفاظت از محیط زیست را در وجود خود به همراه دارند. بیش از هفتاد درصد از مصرف کنندگان مایل به پرداخت انعام 5 % و یا حتی بیشتر از این مقدار به ازای خرید محصولات با ثبات تر هستند. با تمرکز بر” انقلاب سبز“ میتوانید منزلت شرکت خود را افزایش دهید و مخاطبان بسیاری را مجذوب آن کنید.

”انقلاب سبز” بسیار فراتر از یک تخیل است. با گذشت زمان انرژی های تجدید پذیر ارزان تر میشوند. هم اکنون با توجه به زیر ساخت های شرکت و تغییر و آماده سازی آنها در راستای این هدف، میتوانید در آینده از پرداخت هزینه های هنگفت در امان بمانید. برای این کار حتی میتوانید از دفتر اداره خود شروع کنید. سرمایه گذاری در راستای این هدف موفقیتی همه جانبه چه در حال و چه در آینده است.

 

4: اتوماسیون سازی را به درستی انجام دهید:

همه ما گاها این جمله را شنیده ایم که ربات ها مشاغل انسانی را هدف قرار میدهند. اگرچه ممکن است دیدگاهی کاملا درست نباشد اما واقعیت این است که اتوماسیون هر روز به ابزاری ارزشمند تر برای صنعت های گوناگون تبدیل میشود. اتوماسیون بازاریابی به تنهایی در کمتر از یک دهه به یک صنعت چند میلیارد دلاری تبدیل شده است و سایر بخش های اتوماسیون نیز به دنبال پیروی و مطالعه این پرونده هستند.

یکی از بهترین مکانها برای شروع فرآیند اتوماسیون سازی، انجام وظایف معیوبی است که کارمندان را از انجام کارهای ارزشمندتری باز می دارد. در این راستا به دنبال سیستم عامل هایی باشید که کارهایی همچون بررسی ایمیل ها و خدمات مشتری را همگام سازی میکند. با حذف چنین مسئولیت هایی کارمندان شما میتوانند تمرکز بیشتری بر افزایش درآمد داشته باشند.

باید این واقعیت را در نظر گرفت که کسب و کار هایی که برای طولانی مدت در حال برنامه ریزی هستند،  به طور فزاینده ای در حال خودکار سازی جریانات کاری خود میباشند و شما نیز باید این مسئله را جدی بگیرید و در این راستا بکوشید. به این نکته نیز توجه داشته باشید که نمیتوان اتوماسیون سازی را  بصورت رندوم انجام داد. شما باید استراتژی ها و نقشه های مناسب را بررسی کنید و مسئولیت هایی را که باعث  اتلاف وقت و انرژی شما و گروهتان میشود را بشناسید و از طریق اتوماسیون سازی این مسئولیت ها را حذف کنید.

برنامه ریزی برای آینده ممکن است گاها شبیه به داستان های علمی تخیلی باشد، اما بسیار واقعی است. برای مثال مشاغلی وجود دارند که به سختی در لبه پرتگاه خود را نگه داشته اند اما با گذشت زمان پایدارتر و شکوفا خواهند شد. برای برنامه ریزی در سال2020 و سال های پیش رو باید در تلاش باشید که به نقطه اوج منحنی برسید و از بقیه پیشی بگیرید.

منبع:https://www.personalbrandingblog.com/4-ways-to-plan-for-your-business-in-2020-and-beyond/

 

 

اگه از این مطلب خوشت اومد میتونی توی شبکه های اجتماعی به اشتراک بذاری
Facebook
Twitter
LinkedIn
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.