محتوای مقاله ی با انواع تبلیغات آنلاین یک کسب‌وکار پررونق را رقم بزنیم
جهت مطالعه این مقاله نیاز به 5 دقیقه دارید

چگونه با انواع تبلیغات آنلاین یک کسب‌وکار پررونق را رقم بزنیم. امروزه با توسعه بازاریابی اینترنتی، تبلیغات اینترنتی و آنلاین نیز افزایش پیدا کرده است. با شناخت انواع تبلیغات آنلاین، کسب‌وکارهای مختلف سعی دارند بهترین نوع تبلیغ و یا ترکیب چند نوع از آن را در استراتژی دیجیتال مارکتینگ خود به‌کار ببرند.

[lwptoc]

همان‌طور که می‌دانید، افزایش آگاهی از برند و بهینه‌سازی وضعیت فروش از مهم‌ترین اهداف در بازاریابی اینترنتی است. بنابراین برای رسیدن به این مهم، بهتر است تا با انواع تبلیغات آشنا شوید تا بتوانید کسب‌وکار خود را توسعه دهید.

من در این مقاله سعی کرده‌ام تا شما را با مهم‌ترین مسائل تبلیغات آنلاین آشنا کنم، امیدوارم تا پایان این مطلب من را همراهی کنید.

انواع تبلیغات اینترنتی بر اساس برنامه کاری آنها

تبلیغات آنلاین
تبلیغات آنلاین

شاید در مورد هرکدام از شیوه‌های تبلیغات آنلاین، نام آن را شنیده‌اید. اما اطلاعات کافی در این زمینه ندارید. شاید کسب اطلاعات تکمیلی بتواند رونق کسب‌وکار شما را دو چندان کند. این تبلیغات موثر و مفید به شرح زیر می‌باشند.

  • تبلیغات کلیکی (PPC)

در این نوع تبلیغات، تبلیغ دهنده به ازای هر کلیک کاربران بر روی تبلیغ، مبلغی را به سایت ناشر پرداخت خواهد کرد. بسیاری از تبلیغات آنلاین به‌نوعی تبلیغ کلیکی نیز می‌باشند. مبلغ کلیک با توجه به سایت ناشر و نوع تبلیغ تفاوت خواهد بود.

بیشتر بخوانید؛ تبلیغات کلیکی

  • تبلیغات بنری یا تبلیغات نمایشی Display ADS))

یکی از باسابقه‌ترین نوع تبلیغات آنلاین، تبلیغات نمایشی می‌باشند. در این نوع تبلیغات معمولاَ تبلیغ دهنده، بنرهایی را طراحی می‌کند و سایت‌های ناشر تبلیغ آنها را در قسمتی از سایت خود نصب می‌کنند.

سایت‌های ناشر معمولا بازدیدکننده زیادی دارند. بنابراین ممکن است بازدیدکنندگان با دیدن بنرهای جذاب روی آن کلیک کنند. با کلیک روی بنر، کاربر به لندپیج سایت بازدیدکننده هدایت خواهد شد.

بنرها می‌توانند ثابت، متحرک و یا به‌صورت انیمیشن باشند. اندازه و جایگاه قرارگیری بنرها در سایت‌های ناشر نیز متفاوت می‌باشد.

بیشتر بخوانید؛ تبلیغات بنری

  • تبلیغات همسان (Native)

با توجه به اینکه با زیادشدن تبلیغات بنری در بسیاری از سایت‌ها، برای کاربران مزاحمت ایجاد می‌شد، یک سبک جدید در تبلیغات اینترنتی ارائه شد. در این نوع تبلیغات، تبلیغ به صورت همسان و هم‌شکل با قالب صفحه سایت درآمد.

در این روش نیز تبلیغ دهنده به ازای هر کلیک، مبلغی را به سایت ناشر پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید، تبلیغات همسان

  • گوگل ادز (Google Ads)
تبلیغات آنلاین
تبلیغات آنلاین

هر کسب‌وکاری می‌تواند با کمک گوگل ادز، در کلیدواژه‌های خاصی، در صدر نتایج گوگل قرار بگیرد. گوگل در این نوع تبلیغ نیز به ازای هر کلیک مبلغی را به ارز بین‌المللی دریافت خواهد کرد.

این نوع تبلیغات علاوه بر اینکه به بهینه‌سازی سایت کمک می‌کند، می‌تواند جستجوی مشتریان بالقوه را نیز آسان‌تر نماید. توجه داشته باشید که اگر کلیدواژه پررقابت باشد، باید هزینه بیشتری برای هر کلیک پرداخت شود.

  • تبلیغات شبکه های اجتماعی (Social Media Ads)

یکی از روش‌های تبلیغات آنلاین که امروزه بسیار مرسوم است، تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی می ‌باشد. شبکه‌های اجتماعی بسیاری در دنیا وجود دارند که باید از پرکاربردترین آنها استفاده شود. امروزه اینستاگرام، لینکدین و… در ایران بسیار پرطرفدار هستند.

تفاوت کاربران و امکانات شبکه اجتماعی نیز در این نوع تبلیغ بسیار مهم می‌باشد. همچنین علاوه بر شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌هایی نیز وجود دارند که با استفاده از آنها می‌توان ارتباط بهتری با مخاطب هدف برقرار کرد.

  • تبلیغات ریتارگتینگ (Retargeting)

این نوع تبلیغ، یک نوع هدف‌گیری مجدد است. درواقع در این نوع تبلیغات روش کار بدین‌صورت است که کاربری از طریق تبلیغات همسان وارد سایت می‌شود. سپس این کاربر هدف‌گیری می‌شود و در هر سایت پربازدید دوباره این تبلیغ را خواهد دید. بنابراین اعتبار تبلیغ در چشم کاربر بیشتر می‌شود و ترغیب به اقدام خواهد شد.

  • ایمیل مارکتینگ (Email Ads)

تبلیغات ایمیلی بدین‌صورت است که کاربر ایمیل خود را در اختیار برند قرار می‌دهد تا از خدمات یا اخبار مربوط مطلع گردد. برند در فواصل زمانی مشخص بدون اینکه مزاحمتی برای کاربر ایجاد کند، تبلیغ‌هایی را برای او ارسال خواهد کرد.

این شیوه تبلیغ بسیار کارساز می ‌باشد و مشتری را به یک مشتری وفادار تبدیل خواهد کرد.

  • تبلیغات ویدئویی (Video Ads)

در این نوع تبلیغات، برند یک ویدئو کوتاه آماده می‌کند. این ویدئو حاوی پیامی است که مشتری را به انجام یک فعالیت دعوت می‌نماید. انتشار این ویدئوها در گیم‌های موبایلی، یوتیوب، تلویزیون‌های اینترنتی و… انجام می‌شود.

  • تبلیغات متنی (Text Ads)

تبلیغات متنی مدل پیشرفته تبلیغ در روزنامه‌هاست. اما این‌بار رپورتاژآگهی به‌جای صفحات کاغذی در نسخه دیجیتال روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های معتبر منتشر می‌شود.

قیمت تبلیغ نیز در خبرگزاری‌ها و سایت‌های مختلف، متفاوت خواهد بود.

  • تبلیغات صوتی (Audio Ads)

تبلیغات صوتی در رسانه‌های شنیداری آنلاین انجام می‌شوند. تبلیغات صوتی معمولاَ قبل از شروع کتاب صوتی، پادکست آموزشی اینترنتی، سایت‌های پخش موسیقی و… پخش می‌شوند.

  • لینک‌های همکاری در فروش (Affiliate Links)

یک نوع دیگر تبلیغات آنلاین، ایجاد سیستم همکاری در فروش می باشد. یعنی اینکه کسانی محصولات و خدمات شما را در سایت خود معرفی می‌کنند. اگر این معرفی منجر به خرید یک کاربر در یک بازه زمانی مشخص شود، بخشی از سود به‌عنوان کمسیون به سایت معرف، پرداخت می‌شود.

  • محتوای ارتقا یافته (Sponsored Content)

محتوای ارتقا یافته محتوایی است که قبلا نوشته و منتشرشده است. برای دیده شدن بیشتر این تبلیغ مبلغی به ناشر پرداخت می‌کنید. با پرداخت این مبلغ، تبلیغ ارتقا می یابد و به کاربران بیشتری نمایش داده خواهد شد.

محتوای ارتقا یافته در برنامه کسب‌وکار دیوار بسیار مورداستفاده قرار می‌گیرد.

  • دیجیتال ساینیج (Digital Signage)

این نوع تبلیغات که کم کم وارد زندگی کاربران می‌شود، چندان معروف نیست. اما مدل پیشرفته بیلبوردهای سنتی می‌باشد. این نوع تبلیغ در بیلبوردها، دریچه‌های نمایش، ایستگاه‌ها، MUPIها و هرجایی که صفحه‌نمایش وجود داشته باشد، مورداستفاده قرار می‌گیرد.

این تبلیغ با توانایی که در جلب‌توجه مشتریان دارد و زمان انتظار آنها را کوتاه‌تر خواهد کرد، تبلیغ مفید و کارآمدی به نظر می‌رسد.

انواع تبلیغات اینترنتی بر اساس نحوه پرداخت هزینه آنها

با توجه به اینکه هر تبلیغی هزینه‌هایی را نیز دربرخواهد داشت. بنابراین برای هر برند و کسب‌وکاری مهم است که چه میزان برای یک تبلیغ هزینه خواهد کرد و مدل پرداختی این هزینه‌ها چگونه خواهند بود. ما در تبلیغات اینترنتی به چند روش هزینه‌های تبلیغات را پرداخت می‌کنیم.

  • قیمت ثابت

در این روش مانند روش‌های سنتی تبلیغات، تعداد بازدیدکننده و تیجه کار چندان مهم نیست. درواقع ناشر هیچ ریسکی را تحمل نمی‌کند. او پول خود را می‌گیرد و تبلیغ را منتشر می‌کند. اما تبلیغ دهنده ریسک بزرگی کرده است؛ زیرا نتیجه کار مشخص نیست.

  • هزینه بر اساس مایل CPM

در این روش تبلیغ به ازای هر چند باری که تبلیغ نمایش داده شد، هزینه‌ای پرداخت خواهد شد. این مرتبه ها معمولا ضریبی از 1000 می‌باشند. یعنی به ازای هر 1000 پخش مبلغی پرداخت خواهد شد.

  • هزینه بر اساس کلیک PPC یا CPC

در این روش تبلیغات اینترنتی، بازدیدکنندگان از تبلیغات هیچ هزینه ای برای تبلیغ کننده نخواهند داشت. اما اگر کاربری بر روی تبلیغ کلیک کند، تبلیغ کننده باید مبلغی را به ناشر تبلیغ پرداخت نماید.

بیشتر بخوانید،

  • بازاریابی مشارکتی

در این روش از تبلیغات، تا زمانی که خریدی اتفاق نیفتاده است، تبلیغ مجانی خواهد بود. تنها در صورت خرید، درصدی از سود حاصله به ناشر تبلیغ پرداخت می‌شود.

با توجه به اهمیت تبلیغات در بازاریابی امروز، اگر همچنان به فکر یک تبلیغ درست و موثر هستید، با من تماس بگیرید. من همواره آماده ارائه مشاوره به شما دوستان عزیز هستم.

همچنین درصورتی‌که سوالی به ذهنتان خطور کرده است، می توانید آن را در زیر همین پست برای من بنویسید تا در اولین فرصت جوابگوی شما باشم.

 

 

اگه از این مطلب خوشت اومد میتونی توی شبکه های اجتماعی به اشتراک بذاری
Facebook
Twitter
LinkedIn
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.