اولین دورهمی متخصصین برندینگ ایران در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ، به صورت آنلاین و بر روی پلتفرم گوگل میتینگ با موفقیت برگذار شد. در این رویداد میزبان نفرات ارزشمند حوزه ی برندسازی بودم که هرکدام از این دوستان کسب و کارهای خودشان را داشته و در صنعت خود یکی از بهترین ها هستند.
متاسفانه به دلیل فنی نتوانستم این رویداد را رکورد کنم. رکورد شده ولی در ضبط صدا مشکل داشتم. اما از رویداد بعدی حتما فایل بدون مشکل را در اختیار شما عزیزان قرار خواهم داد. همچنین با اینکه بخشی از این فایل با مشکل صدا روبروست اما در یوتیوب آپلود کردم و می توانید از بخش هایی از آن بهره مند شوید
دوستان عزیزی که افتخار حضور گرمشان در این رویداد را داشتم :
- وحید بصیرت
- سید حسن باقرزاده
- محمد جهانتاب
- امین دماوندی
- رضا رمضانی
- امین کمالی : مدیر عامل گروه مشاوران ایلیا
- مهدی کلانتری : مدیر برند پدیده شاپ
- میلاد نبوی : بنیانگذار هولدینگ ناتا و مدیر عامل شرکت پدیده شاپ
- سمیه مهری
مباحث مطرح شده در اولین رویداد دورهمی متخصصین برندینگ ایران
-
رویکرد آتی مخاطب نسبت به علم برندسازی
در این خصوص صحبت شد که مخاطب بیشتر بازاریابی را به عنوان برند می شناسد و دوستان دیجیتال مارکتر به همین علت توانسته اند وارد بازار برندسازی شوند و گوی رقابت را از عزیزان برندسازی که دانش آکادمیک هم در این خصوص دارند، بربایند و باعث شوند مخاطب نیز بازاریابی را به عنوان برندینگ بشناسد.
-
نوع برخورد کسب و کارهای کوچک با برندسازی
کسب و کارهای کوچک عموما در قدم اول احتمالا نیازی به برندسازی در حد کسب و کارهای بزرگ نداشته باشند و بیشتر به بازاریابی نیاز دارند اما در طول مسیر نیز با همان مدل بیزینس پلن اولیه می خواهند ادامه دهند و برای همین موضوع سمت برندینگ نمی آیند و حاضر هم نیستند هزینه های زیرساختی برای توسعه کسب و کار خود پرداخت نمایند . از همین روی هیچگاه رشد نخواهند کرد .
-
مشکلات سیستمی در برندسازی
-
اصلاح فرایند های داخلی سازمان به نفع برندسازی
کسب و کارها برای توسعه و برندسازی می بایست برخی از فرایندهای داخل سازمانی را بهبود/تغییر دهند تا برندسازی بتواند به مسیر خود ادامه دهد. بعضی از مواقع هم می بایست برای کاهش هزینه ها ، فرایندهای تقریبا مستهلک را از بین برد و هزینه ی آن را در برندسازی، سرمایه گذاری کرد.
-
سورس برای آموزش برندسازی
متاسفانه سورس آموزشی برندسازی در ایران وجود ندارد و عموم کتاب ها و فیلم های برندسازی توسط بازاریابان تولید و یا ترجمه شده اند. کتابهایی هم که در خصوص برندسازی ترجمه شده اند – فارغ از اینکه دانش مترجم ممکن است ربطی به برندسازی نداشته باشد – مربوط به دهه ها قبل و بعضا ۵۰ سال پیش می باشد و سورس آموزشی نوین و امروزی متناسب با مخاطب تکنولوژیک و امروزی وجود ندارد. در این زمینه انتظار می رود اساتید فن در رشته برندسازی دست به کار شده و آموزش برندسازی در ایران را به روز کنند
-
اندازه ی بازار برندسازی در ایران
با توجه به اینکه به اعتقاد اساتید برندسازی در ایران ( دکتر الله وردی ) ، بازار برندسازی زیر ۵ درصد است و در بهترین حالت فقط ۱ درصد از مخاطبان برندسازی را درک می کنند، پس اندازه ی بازار کوچک شده است. اما از دوستان برندسازی انتظار می رود نسبت به برندسازی کسب و کارهای متوسط و کوچک اقدام کنند تا این علم در ایران به درستی بر جایگاه اصلی خود قرار گیرد.
-
ارزش افزوده ای به نام برند
-
استخدام نیرو متناسب با برند
-
مشکل با زیرساخت های کسب و کار در برندینگ
-
مدیریت پاراگلایدری
-
هزینه های مشاور
-
بستر برای فرهنگ برند
-
ارائه گزارش دقیق به کارفرما
یکی از مهمترین راهکارهای ارائه شده در این رویداد همین موضوع گزارش دهی بود. جناب آقای کمالی از تجربه ی خودشان در خصوص گزارشهای دقیق و جامع حرف زدند و بر اساس همین تجربه ، مدیرانی که با این گزارشها روبرو شده اند، خیلی بهتر و راحت تر برندسازی را قبول کرده و نتایج ملموس و مثبتی برای برند خود را شاهد بوده اند. حتی زمانی که گزارش ربطی به مشاور برندساز نداشته اما مشاور حسب اینکه یک مدیر برند وظیفه دارد تمامی ارکان سازمان را بررسی و پایش نماید، اقدام به ارائه گزارش نموده، مدیریت نگرش بهتر و رو به رشدی نسبت به علم برندسازی پیدا کرده است.
دورهمی متخصصین برندینگ ایران هر ماه یکبار به صورت آنلاین و مدت زمان حداقل یک ساعت برگزار می شود.
ثبت نام در رویداد آنلاین برندسازی در ایران